BREAKING: Judge hands Police Lawyer to EFCC for unauthorised criminal charges against Stella Oduah
A mild drama erupted at the Federal High Court in Abuja on Tuesday morning when a Judge, Justice James Omotosho handed a Police lawyer, Ibrahim Mohammed to the Economic and Financial Crimes Commission (EFCC) over criminal charges filed against Senator Stella Adaeze Oduah.
The Police lawyer is to be investigated for filing an 8-count criminal charge against the former Minister of Aviation in the name of EFCC without the authority of the anti-graft agency.
Details soon…
Replies
5
ME
@member • Wednesday 12th July 2023
Ðаши Ñтатьи оÑнованы на актуальных иÑÑледованиÑÑ… и медицинÑкой ÑкÑпертизе. Мы работаем Ñ Ð¾Ð¿Ñ‹Ñ‚Ð½Ñ‹Ð¼Ð¸ ÑпециалиÑтами в различных облаÑÑ‚ÑÑ… медицины, чтобы предоÑтавить вам информацию, которую можно доверÑть. Ð’ÑÑ Ð¸Ð½Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼Ð°Ñ†Ð¸Ñ Ð½Ð° нашем Ñайте 24medhelp.ru
регулÑрно обновлÑетÑÑ, чтобы отразить поÑледние научные Ð¾Ñ‚ÐºÑ€Ñ‹Ñ‚Ð¸Ñ Ð¸ медицинÑкие новоÑти.
ME
Добро пожаловать на информационный Ñайт медицинÑкой тематики! Ðаш Ñайт 24medhelp.ru предлагает вÑеÑтороннюю и доÑтоверную информацию о различных аÑпектах медицины, Ð·Ð´Ð¾Ñ€Ð¾Ð²ÑŒÑ Ð¸ благополучиÑ. Мы ÑтремимÑÑ Ð±Ñ‹Ñ‚ÑŒ вашим надежным иÑточником знаний о медицине, чтобы помочь вам принимать оÑознанные Ñ€ÐµÑˆÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¾ вашем здоровье и заботе о нем.
ME
Ðаши Ñтатьи оÑнованы на актуальных иÑÑледованиÑÑ… и медицинÑкой ÑкÑпертизе. Мы работаем Ñ Ð¾Ð¿Ñ‹Ñ‚Ð½Ñ‹Ð¼Ð¸ ÑпециалиÑтами в различных облаÑÑ‚ÑÑ… медицины, чтобы предоÑтавить вам информацию, которую можно доверÑть. Ð’ÑÑ Ð¸Ð½Ñ„Ð¾Ñ€Ð¼Ð°Ñ†Ð¸Ñ Ð½Ð° нашем Ñайте 24medhelp.ru
регулÑрно обновлÑетÑÑ, чтобы отразить поÑледние научные Ð¾Ñ‚ÐºÑ€Ñ‹Ñ‚Ð¸Ñ Ð¸ медицинÑкие новоÑти.
ME
Мы также предоÑтавлÑем различные реÑурÑÑ‹, такие как рекомендации по выбору врача, полезные Ñоветы по улучшению физичеÑкого и пÑихичеÑкого благополучиÑ, а также ответы на чаÑто задаваемые вопроÑÑ‹ о различных медицинÑких процедурах и лекарÑтвах 24medhelp.ru.
ME
Write a reply
Login required
Please login
to participate in this forum.
Posting rules
Read
Keep it respectful. No hate, no spam, no scams. Use clear language, share context, and cite sources when needed.
Replies may be removed if they violate community standards.