BREAKING: Judge hands Police Lawyer to EFCC for unauthorised criminal charges against Stella Oduah
By Webnigerians • Tuesday 11th July 2023 General 217 views
BREAKING: Judge hands Police Lawyer to EFCC for unauthorised criminal charges against Stella Oduah

A mild drama erupted at the Federal High Court in Abuja on Tuesday morning when a Judge, Justice James Omotosho handed a Police lawyer, Ibrahim Mohammed to the Economic and Financial Crimes Commission (EFCC) over criminal charges filed against Senator Stella Adaeze Oduah.

The Police lawyer is to be investigated for filing an 8-count criminal charge against the former Minister of Aviation in the name of EFCC without the authority of the anti-graft agency.

Details soon…

Daily Post

Replies
5
ME
@member • Wednesday 12th July 2023
Наши статьи основаны на актуальных исследованиях и медицинской экспертизе. Мы работаем с опытными специалистами в различных областях медицины, чтобы предоставить вам информацию, которую можно доверять. Вся информация на нашем сайте 24medhelp.ru регулярно обновляется, чтобы отразить последние научные открытия и медицинские новости.
ME
Добро пожаловать на информационный сайт медицинской тематики! Наш сайт 24medhelp.ru предлагает всестороннюю и достоверную информацию о различных аспектах медицины, здоровья и благополучия. Мы стремимся быть вашим надежным источником знаний о медицине, чтобы помочь вам принимать осознанные решения о вашем здоровье и заботе о нем.
ME
Наши статьи основаны на актуальных исследованиях и медицинской экспертизе. Мы работаем с опытными специалистами в различных областях медицины, чтобы предоставить вам информацию, которую можно доверять. Вся информация на нашем сайте 24medhelp.ru регулярно обновляется, чтобы отразить последние научные открытия и медицинские новости.
ME
Мы также предоставляем различные ресурсы, такие как рекомендации по выбору врача, полезные советы по улучшению физического и психического благополучия, а также ответы на часто задаваемые вопросы о различных медицинских процедурах и лекарствах 24medhelp.ru.
ME
Write a reply
Login required
Please login to participate in this forum.
Posting rules
Read
Keep it respectful. No hate, no spam, no scams. Use clear language, share context, and cite sources when needed. Replies may be removed if they violate community standards.